Sikring af din hoveddør

Ingangsparti tag

Indbrudssikring af din hoveddør – Afsluttet 🙂

Bestyrelsen har hjemtaget et tilbud på sikring af lejlighedernes hoveddøre mod trappen.

Det er muligt for små penge at forbedre sikringen af dørene betragteligt ved tre simple indgreb i dørene:

  • Et nyt låseblik i karmen, hvor der skrues lange skruer ind i dørspæret. Det gør det meget vanskeligere at sparke døren ind og tåler et større tryk uden at give sig.
  • Udskiftning af mellemstykke, så låsecylinderen kommer ind i niveau med langskiltet. Det gør, at en rørtang ikke kan få fat og vride låsecylinderen ud.
  • Gennemgående skruer i langskiltet. Ved at skifte langskiltets små skruer ud med gennemgående skruer, som kun kan betjenes indefra hindres afmontering af langskiltet og udvridning af låsecylinderen.

Nogle af dørene er godt sikrede i forvejen. Disse døre springer vi over. Alle døre i nr. 10 har nyere dørlåse og skal ikke sikres.

Vi har aftalt at låsesmeden kommer og foretager udbedringerne i første uge af marts. Altså i dagene den 1. – 5. marts hvor I bedes være hjemme eller aflevere nøgle til bestyrelsen eller en betroet nabo, som er hjemme.

Tidsplan

  1. marts 5 døre i 16B
  2. marts 3 døre i 16A
  3. marts 5 døre i 14
  4. marts 5 døre i 12 

Der kan være forsinkelser en af dagene, så fredag den 5. marts kan komme i anvendelse. Det kan også være at vi er hurtigere så vær gerne klar, nu kender i den foreløbige plan.