Det du gør – gør en forskel

Ingangsparti tag

det du gør – gør en forskel

Nej det er ikke Corona vi taler om, men ganske enkelt vores lille Ejerforening her på Nørgårdsvej.

Vi elsker vores hyggelige lejlighed og lille Ejerforening midt i Kongens Lyngby og lad os sammen passe godt på den og værne om vores fælles investering i foreningen. 

Der er rigtig mange små og store ting vi og I sikkert godt kunne tænke os at reparere på og forbedre, men det koster alt sammen penge. Et lille eksempel er, at da vi i efteråret havde et møde med bygningsejer Velliv, så synes de, at det ikke var pænt, at vores små tage over indgangene var tilgroet med mos og alger. Det kan vi jo godt blive enige om, men hvad vi i Bestyrelsen ikke var så glade for, var at prisen for at få en mand til at rense dem ville koste os kr. 12.000,-

Derfor har nogle af jer set os stå på en stige her i efteråret og rense af med børste og algerens. Det var jo ikke fordi det var svært eller tog så lang tid, men vi synes det gør en forskel, at vi ikke bruger de få penge, der er til årligt vedligehold på småting vi måske selv kan klare.

Langt det meste af den sum, der indbetales via fællesudgifter, går ganske enkelt til administration og drift, helt alm. drift som at tømme skraldeposer, salte, slå græs om sommeren, skifte en pære, hjælpe med termostater der har sat sig i sommerens løb og den slags. Ja, og så betale for fælles strøm og ikke mindst forbrugsvand, som er en altoverskyggende stor post i vores regnskab.

Vi vil i år åbne op for en 2-3 fælles arbejdsdage, hvor vi hver især kan være med til at holde Bygninger og området pænt og præsentabelt og vi håber meget I vil byde ind på at være med. Hold øje med vores hjemmeside hvor vi i god tid vil annoncere de planlagte oprydningsdage.

 

På Bestyrelsens vegne,

Jan & Lis